Disclaimer

Disclaimer

Alle informatie op deze website, inclusief informatie die gerelateerd is aan medische en gezondheidsklachten, producten en behandeling, is alleen voor informatieve doeleinden. Het is niet bedoeld ter vervanging van het advies van eigen arts of specialist of informatie op of in een productverpakking of label.

De informatie op deze website is niet bedoeld voor diagnose van gezondheidsproblemen of het voorschrijven van medicatie. Lees voor gebruik van via of op aanbeveling deze site gekochte producten de informatie van de fabrikant van de producten (op of in de verpakking of label) aandachtig door. Raadpleeg altijd uw eigen arts of specialist.

Copyright

Gezond Omgaan Met PCOS, onderdeel van Phoenix Productions, bezit en bewerkt deze website en de diensten die de website aanbiedt. Alle inhoud van deze website, inclusief tekst, grafische voorstellingen, logos, knoppen, icoontjes en afbeeldingen, zijn het bezit van Gezond Omgaan Met PCOS en wordt beschermd door de internationale copyright en handelswetten. De inhoud van deze website mag niet worden gekopieerd, gepubliceerd, vermenigvuldigd, verwerkt, of commercieel worden gebruikt.

Handelsnamen en beeldmerken

Gezond Omgaan Met PCOS en www.gezondomgaanmetpcos.nl zijn handelsmerken van Gezond Omgaan Met PCOS en onderdeel van Phoenix Productions. 

Wet van toepassing

Het gebruik van de Gezond Omgaan Met PCOS website (www.gezondomgaanmetpcos.nl) en het kopen van producten van Gezond Omgaan Met PCOS staan onder de wetten van de Europese Unie, zonder dat deze in conflict staan met de toepasselijk Nederlandse wetten. Enige legale actie of proces tussen u en Vitaminstore.nl zullen alleen voorkomen in Haarlem, Nederland.

Email disclaimer

Elk e-mailbericht dat is verzonden aan een *@gezondomgaanmetpcos.nl account, is vertrouwelijk en kan persoonlijk geadresseerd zijn en is uitsluitend bedoeld voor gebruik door de geadresseerde. Als u niet de geadresseerde bent, verzoeken wij u dit direct aan ons te melden en deze e-mail en eventuele bijlage (n) te verwijderen en deze e-mail als niet verzonden te beschouwen, zonder deze te kopiëren, door te sturen, openbaar te maken of te gebruiken op een enig andere manier. Gezond Omgaan Met PCOS, Onderdeel van Phoenix Productions (KvK nr: 67313442) is niet aansprakelijk voor enige schade met betrekking voortvloeiend uit de communicatie per e-mail of van gegevens of documenten die hieraan gerelateerd zijn.

Putten, 27-01-2020